DINSDAG 21 T/M VRIJDAG 24 MEI 2019

Meelopen

De digitale inschrijving is gesloten. Het formulier gaat weer open in april 2019.

Meehelpen

Om het evenement in goede banen te leiden en de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen hebben we veel
hulp van vrijwilligers nodig.
Help ook mee!

Sponsoren

Om de Avond4daagse IJburg mogelijk te maken hebben
we sponsoren hard nodig!
Wilt u ons steunen op financieel of materieel gebied?

 

 

 


Lekker stappen door het groene hart van IJburg

De inschrijving gaat weer open in april 2019! Van 21 t/m 24 mei gaan we weer wandelen met z'n allen. Inschrijven voor de Avond4daagse IJburg verloopt ook dit jaar via deze website. Het startpunt is in het Diemerpark op het grote grasveld naast de hockeyclub. We hebben leuke routes voor jullie uitgestippeld en hoeven geen gevaarlijke straten meer over te steken. Wij hebben er weer zin in, jullie ook?

Voorbereiding Avond4daagse IJburg 2019

De voorbereidingen voor de Avondvierdaagse IJburg 2019 zullen in het vroege voorjaar van 2019 starten.

Een week verzetten gaat helaas niet!

We balen dat het door de slechte weer voorspellingen niet door kon gaan. We krijgen van velen de vraag of de avond4daagse naar volgende week verplaatst kan worden. Helaas kan dit organisatorisch niet. We vragen een half jaar van tevoren een vergunning aan, allerlei vrijwilligers moeten gevonden en ingepland worden (ook wij doen dit vrijwillig) enz. Wij zijn er maanden mee bezig, dus het ligt helaas niet zo simpel. Wij hopen dat er nog twee mooie wandeldagen aankomen!!!

Handige weetjes!

Voor de deelnemers wat laatste informatie over het evenement. Laten we er met z'n allen weer een feestelijke week van maken!

Vergeten in te schrijven? Of wil je toch nog meelopen?

Dat kan! De inschrijving via de website is gesloten maar wil je nu toch meelopen dan kun je je nog na-inschrijven vanaf de eerste wandeldag om 17.00 uur, bij onze tent. Kosten: EUR 8 per persoon. Verder hebben we dit jaar ook dagmedailles te koop. Lees snel verder...

Stand van zaken inschrijvingen

Hier volgen we met een grafiek om de zoveel tijd de stand van zaken wat betreft de inschrijvingen via onze website

Gaat het door of gaat het niet door?

Elk jaar is het spannend of het qua weer verantwoord is om de Avond4daagse IJburg te wandelen. Wij van het bestuur zullen dit tijdens de vier dagen elke dag opnieuw beoordelen en alleen een avond afgelasten als er onweer op komst is tijdens de wandeling of code rood wordt afgegeven door de KNMI.

Dringend vrijwilligers gezocht!

Dringend fietsparkeerwachten, EHBO-ers, vuilopruimers en verkeerstoezichthouders gezocht!

Wandelen op kraanwater

De Avond4daagse lopen op kraanwater! Sinds 2016 regelen wij onderweg tappunten van Join the Pipe om een waterfles te vullen met water.

Nieuwe website

De Avond4daagse IJburg heeft sinds 2016 een nieuwe website. Met veel informatie en nieuwtjes om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.


De Avond4daagse IJburg 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:Twitter