Aanmelden voor de Avond4daagse IJburg

De Avond4daagse IJburg 2019 is van 21 mei t/m 24 mei 2019 en heeft wederom als startpunt het grote grasveld naast de sportvelden in het Diemerpark.

 

Er is geen onderscheid tussen de medailles van de 5km en van de 10km, bij het aanmelden gewoon doortellen qua medaille nr. Ga je dus voor de 1e keer mee doen met de 10km, maar heb je al 4 keer meegedaan met de 5km (bij een Avond4daagse, ergens in het land of op IJburg), dan vul je 5 in bij 'voor de hoeveelste keer loop je mee').

Niet op een basisschool op IJburg?

Kies dan voor 'Geen school op IJburg'. Kom op de eerste wandeldag uiterlijk een half uur voor de start van de wandeling naar onze tent op het grasveld in het Diemerpark. Je krijgt van ons een wandelkaart, waar wij elke avond na de wandeling een stempel op zetten. Als je kaart vier stempels heeft, kan je de medaille bij onze tent komen ophalen.

Vrijwilligers nodig!

Ouders kunnen zich via dit aanmeldformulier ook gelijk aanmelden voor een vrijwilligerstaak. We hebben altijd mensen nodig voor de taak van verkeerstoezichthouder, veldopruimer, fietsparkeertoezichthouder of EHBO-er. Voor meer informatie, zie onze pagina over vrijwilligers.

Algemene voorwaarden

Natuurlijk gelden er huisregels tijdens de Avond4daagse IJburg. Ook is deelname vrijwillig en geheel op eigen risico. Zie de Algemene voorwaarden.

Afmeldingen, annuleringen

Na digitale inschrijving en betaling is het niet meer mogelijk te annuleren. Wij maken immers al kosten, zoals het bestellen van medailles, bloemen, voordat de Avond4daagse begonnen is. Het is dan ook helaas niet mogelijk het inschrijfgeld terug te storten.

Volg de inschrijvingen van je school!

Kijk op deze link waar wij bijna elke dag de stand van zaken bijhouden wat betreft de aanmeldingen.

Aanmelding via de website is gesloten!

In april 2019 zal het digitale formulier weer open gaan.

 

Medaille ruilen?

Heb je een verkeerd medaille nummer opgegeven bij de voorinschrijving? Dan kan je deze ruilen op de laatste wandeldag, bij ons in de grote vierkante tent, op het grasveld! Je haalt dus gewoon eerst je medaille op bij de kraam van je school en komt naar ons toe om te ruilen. Makkelijk, toch?