Aanmelden voor de Avond4daagse IJburg

 

HET DIGITALE AANMELDFORMULIER IS GESLOTEN! 

De Avond4daagse IJburg 2020 is van dinsdag 26 mei t/m vrijdag 29 mei 2020 en heeft wederom als startpunt het grote grasveld naast de sportvelden in het Diemerpark.

Er is geen onderscheid tussen de medailles van de 5km en van de 10km, bij het aanmelden gewoon doortellen qua medaille nummer. Ga je dus voor de 1e keer mee doen met de 10km, maar heb je al 4 keer meegedaan met de 5km (bij een Avond4daagse, ergens in het land of op IJburg), dan vul je 5 in bij 'voor de hoeveelste keer loop je mee').

Niet op een basisschool op IJburg?

Wij zouden het prachtig vinden als heel IJburg (of zelfs daarbuiten) tijdens onze Avond4daagse aan de wandel zou gaan. Van oudsher is de Avond4daagse dan wel een evenement voor de basisschool leerlingen geweest, maar wat ons betreft, is ons evenement bedoeld voor alle leeftijden, dus oor iedereen die maar mee wil wandelen. Zit je niet op een basisschool en/of woon je niet op IJburg, kom dan op de eerste wandeldag uiterlijk een half uur voor de start van de wandeling naar onze tent op het grasveld in het Diemerpark. Je krijgt van ons een wandelkaart, waar wij elke avond na de wandeling een stempel op zetten. Als je kaart vier stempels heeft, kan je de medaille bij onze tent komen ophalen.

Vrijwilligers nodig!

Ouders kunnen zich via dit aanmeldformulier rechts ook gelijk aanmelden voor een vrijwilligerstaak. We hebben altijd mensen nodig voor de taak van verkeerstoezichthouder, veldopruimer, fietsparkeertoezichthouder of EHBO-er. Voor meer informatie, zie onze pagina over vrijwilligers.

Algemene voorwaarden

Natuurlijk gelden er huisregels tijdens de Avond4daagse IJburg. Ook is deelname vrijwillig en geheel op eigen risico. Zie de Algemene voorwaarden.

Afmeldingen, annuleringen

Na digitale inschrijving en betaling is het niet meer mogelijk te annuleren. Wij maken immers al kosten, zoals het bestellen van medailles, bloemen, voordat de Avond4daagse begonnen is. Het is dan ook helaas niet mogelijk het inschrijfgeld terug te storten.

Volg de inschrijvingen van je school!

Kijk op deze link waar wij bijna elke dag de stand van zaken bijhouden wat betreft de aanmeldingen.

Medaille ruilen?

Heb je een verkeerd medaille nummer opgegeven bij de voorinschrijving? Dan kan je deze ruilen op de laatste wandeldag, bij ons in de grote vierkante tent, op het grasveld! Je haalt dus gewoon eerst je medaille op bij de kraam van je school en komt naar ons toe om te ruilen. Makkelijk, toch?