Lekker stappen door het groene hart van IJburg

De inschrijving wordt geopend op 30 maart 2018! Van 29 mei t/m 1 juni gaan we weer wandelen met z'n allen. Inschrijven voor de Avond4daagse IJburg verloopt ook dit jaar via deze website. Het startpunt is in het Diemerpark op het grote grasveld naast de hockeyclub. We hebben leuke routes voor jullie uitgestippeld en hoeven geen gevaarlijke straten meer over te steken. Wij hebben er weer zin in, jullie ook?

Stand van zaken inschrijvingen

Hier volgen we met een grafiek elke dag de stand van zaken wat betreft de inschrijvingen via onze website

Hoofdsponsor BSO Unikidz!

BSO Unikidz heeft zich sinds 2016 als hoofdsponsor verbonden aan de Avond4daagse IJburg. Het bestuur van de Avond4daagse kan met deze samenwerking een mooi evenement organiseren.

Wandelen op kraanwater

De Avond4daagse lopen op kraanwater! In 2016 deden we samen met Join the Pipe mee aan de Kraanwatervierdaagse. Alle deelnemers aan de Avond4daagse IJburg ontvingen een bidon met een draagkoord en onderweg waren genoeg tappunten om de fles te vullen met water. In 2017 hadden we een kleinere fles met ander motief en dit jaar, 2018, doen we dit opnieuw. Join the Pipe heeft weer een nieuw model in de aanbieding!

Nieuwe website

De Avond4daagse IJburg heeft sinds 2016 een nieuwe website. Met nog meer informatie en nieuwtjes om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Voorbereiding Avond4daagse IJburg 2018

De voorbereidingen voor de Avondvierdaagse IJburg 2018 zijn alweer in volle gang. Binnenkort meer info!