Een jaar zonder Avond4daagse is eigenlijk ondenkbaar. Daarom presenteren wij de Avond4daagse – Home Edition! Je vertrekt vanaf je eigen huis en je loopt je eigen routes. Via de app van eRoutes kan je deze routes heel makkelijk maken. Natuurlijk ontvang je na afloop de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben?

Met de Home Edition kan je je een eigen Avond4daagse lopen. Niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen, ook overdag of in het weekend kun je op pad!

De inschrijving start in de week van 1 juni 2020 op www.avond4daagse.nl. Hier vul je de namen van de deelnemers in. De kosten per deelnemer zijn € 5. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app, je kunt kiezen uit 2,5 – 5 – 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis in een leuke goodiebag van winkels op IJburg en Zeeburgereiland! Hoe makkelijk is dat?!

We wensen jullie allemaal heel veel wandelplezier met deze Home Edition van de Avond4Daagse IJburg!