Meehelpen

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die kunnen meehelpen bij het begeleiden van de Stichting Avond4daagse IJburg. Zij kunnen worden ingezet voor de volgende specifieke taken:

1. Toezicht houden tijdens de wandeling

We lopen grotendeels door de natuur, maar toch is het veiliger als er wat toezichthouders op bepaalde plaatsen onderweg staan. Het gaat dan bijv. om de Amsterdamse Brug (tussen Camping Zeeburg en het Flevopark) of op de Nesciobrug.

Je krijgt van ons een speciaal hesje en een fluitje en de plek waar je op bent ingedeeld wordt nog even goed doorgenomen, voordat je per fiets naar die plek gaat.

Let op, je kunt de dag waar je je voor opgeeft NIET meelopen met je kind.

En we hebben GEEN toezichthouders nodig op de donderdag!

2. Vuil ruimen van het terrein rond het startpunt

Het vuil ruimen moet gebeuren nadat de groepen hebben gelopen, dus vanaf een uur of 8 uur/half 9. Je kunt dus gewoon meelopen met de Avond4daagse IJburg. Op de laatste avond hebben we wat meer handjes nodig, vanaf half 10, als het feest is afgelopen.

3. EHBO

Je bent in het bezit van een geldig EHBO brevet en loopt met de fiets aan de hand een route (de 5 of de 10 km). Je bent mobiel oproepbaar in geval van problemen. Je kan dus gewoon meelopen met de Avond4daagse IJburg (met de fiets aan de hand), maar kunt dus worden opgeroepen. Je krijgt van ons een speciaal EHBO-hesje en een professionele EHBO rugtas.

4. Parkeerwacht voor de fietsers

De meeste wandelaars zullen met de fiets komen, waardoor we een stuk veld bij het grote grasveld (het startpunt) zullen hebben afgezet, zodat daar zoveel mogelijk fietsen kunnen worden geparkeerd. Het is veiliger als er wat ouders bij dat veld staan, om toe te zien op het goed parkeren van de fietsen.

 

Let op, het gaat dus niet om taken die de scholen zelf organiseren. Daarvoor zijn de scholen zelf verantwoordelijk en zullen zij intern mensen werven.

 

Vrijwilligersformulier

Taken
Selecteer data
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mail
Voor welke school meld je je aan als vrijwilliger?
Neem de letter over:
CAPTCHA Image