Dringend vrijwilligers gezocht!

We hebben nog wat vrijwilligers nodig! Meld je aan, bijv. per email. Zie hier voor meer info over wat de taak inhoudt.

De situatie per 15 mei 2019 van hoeveel mensen we voor welke taak nog nodig hebben:

1. Verkeerstoezichthouder, tijdens de wandeling

Vrijdag 24 mei  1 vrijwilliger Bij Blok 4

Je meldt je bij onze organisatie tent op de afgesproken avond, uiterlijk om half 6. Met een speciaal hesje en een fluitje dat je van ons krijgt, ga je met de fiets naar de afgesproken plek. Je kan dus niet een wandeling meelopen, want deze taak is tijdens de wandeling.

2. Vuilopruimer, na de wandeling opruimen van het terrein rond het startpunt

Vrijdag 24 mei  1 vrijwilliger

Na afloop van de wandelingen (di t/m do vanaf 8 uur, vr vanaf half 10) help je mee om het Diemerpark schoon achter te laten. Je meldt je bij onze organisatie tent vanaf 8 uur of vrijdag half 10 en krijgt van ons een vuilniszak en plastic handschoenen.

3. EHBO

Donderdag 23 mei  1 vrijwilliger

Je meldt je bij onze organisatie tent op de afgesproken avond, uiterlijk om half 6. Je krijgt van ons een compleet uitgeruste EHBO rugzak en een EHBO hesje. Met de fiets aan de hand loop je de 5 of de 10 km en ben je mobiel oproepbaar in geval van problemen. Je kan ook gewoon op het startpunt blijven (met de fiets bij de hand) en oproepbaar zijn totdat de wandelaars terug zijn gekomen.

4. Fietsparkeerwacht, vóór de wandeling

Vrijdag 24 mei  1 vrijwilliger

Je meldt je bij onze organisatie tent op de afgesproken avond, uiterlijk om kwart over 5. Met een speciaal hesje en een fluitje dat je van ons krijgt, let je erop dat de fietsers hun fiets op de juiste plek neerzetten. Je kan daarna meelopen met de 5 of de 10 km.

Deel dit nieuwsbericht: