Handige weetjes!

Programma

Iedere avond zal de Avond4daagse starten met een activiteit van een sponsor of de IJburg fanfare en op de laatste avond sluiten we weer af met DJ Bas!

De 5 km start iedere dag om 18.15 uur en de 10 km om 18.00 uur (LET OP: op de laatste dag start de 10 km om 17.45 uur). Voor een uitgebreide omschrijving van het programma klik hier.

Te koop

Dagmedailles: als een kind een avond wil mee lopen, maar niet is ingeschreven, kan men er een dagmedaille voor kopen. Kosten: EUR 4 per stuk, te koop bij de tent van de organisatie.

Losse Avond4daagse medailles te koop op laatste wandelavond, na de wandeling, bij ons in de grote tent: EUR 8 per stuk.

Medaille ruilen

Als je erachter komt, dat het opgegeven medaillenummer niet klopt, kom dan op de laatste wandelavond naar de tent van de organisatie, om NA de wandeling de medaille te komen ruilen.

Parkeren fietsen

Het sportveld naast de hockey is goed bereikbaar met de fiets of lopend. De fetsen kunnen geparkeerd worden in de daarvoor bestemde vakken en niet daarbuiten. Deze worden afgezet met lint. Het evenemententerrein, de ruimte rondom het clubhuis van de hockey en de wegen moeten vrij van fetsen blijven! Parkeerregelaars zijn aanwezig om je te wijzen op de plekken waar geparkeerd mag worden.

Bidons en waterpunten

Op het startpunt en onderweg zijn waterpunten (op de kaart aangegeven met WP).

Traktatie tijdens het lopen

Winkelcentrum IJburg gaat de pauzehapjes verzorgen. Op zowel de 5 als 10 km zal er een versnapering worden aangeboden. De versnaperingen zijn alleen voor de betalende deelnemers (dus niet voor de begeleiders).

Afval

Wij houden het wandelgebied van Amsterdam graag schoon. Wil je erop letten dat vuil meegenomen wordt en niet op straat of in het groen belandt? Bedankt!

Veiligheid / Weer & Verkeer

Kinderen lopen de Avond4daagse onder toezicht, zowel op de 5 als de 10 km. Deelnemen aan de Avond4daagse blijft te allen tijde op eigen risico.

Na overleg met de polite het verzoek om het volgende te communiceren:
De organisate van de Avond4daagse zorgt ervoor dat er vrijwillige verkeersregelaars staan waar nodig. Wij willen alle ouders en andere deelnemers aan dit evenement verzoeken zelf ook goed op te letten, op zichzelf maar ook op elkaar. Geef het goede voorbeeld en durf anderen erop aan te spreken als er gevaarlijk of ontoelaatbaar gedrag wordt vertoond.

BLIJF ZOVEEL MOGELIJK RECHTS LOPEN zodat mensen kunnen passeren en GA OOK NIET RENNEN.

Het deelnemen op eigen risico geldt ook met betrekking tot het weer. De organisate van de Avond4daagse houdt de weersomstandigheden nauwletend in de gaten. Bij code rood en onweer gaat de Avond4daagse niet door. Dit zal vóór aanvang van het evenement gecommuniceerd worden via deze website, Facebook en Twitter. Houd bij slecht weer onze pagina’s dus goed in de gaten! Bij slechte weersomstandigheden, zoals veel regen en wind, gaat het evenement gewoon door. Ouders beslissen zelf of zij het verantwoord vinden of zij en hun kinderen meelopen.

De kinderen krijgen, als zij zich hebben ingeschreven, altijd een medaille dus ook als zij besluiten een avond niet te lopen.

Routes

De routes staan op onze website en kunnen hier bekeken of uitgeprint worden.

VEEL PLEZIER MET WANDELEN!

 

 

Deel dit nieuwsbericht: