Vergeten in te schrijven? Of wil je toch nog meelopen?

Dat kan!  De inschrijving via de website is gesloten maar wil je nu toch meelopen dan kun je je nog na-inschrijven vanaf de eerste wandeldag om 17.00 uur, bij onze tent. KOM OP TIJD, want als het toch nog druk wordt, kan je misschien niet op tijd wandelen. Kosten: EUR 8 per persoon. Je krijgt gelijk een water bidon en sticker mee. Je medaille kan je vrijdag gewoon bij de kraam van de school ophalen, op het grote grasveld. Wij geven namelijk alle informatie van de na-inschrijvingen door aan de contactpersonen van de scholen.

Ook zijn er kinderen die soms maar een avond mee willen lopen en die zich niet voor het gehele evenement willen inschrijven. Voor deze deelnemers zijn er dit jaar de dagmedailles. Kosten: EUR 4 per stuk.

Losse Avond4daagse medailles zijn er te koop op de laatste wandelavond, na de wandeling, bij ons in de grote tent: EUR 8 per stuk.

Medaille ruilen?

Heb je een verkeerd medaille nummer opgegeven bij de voorinschrijving? Dan kan je deze nu niet ruilen maar wel op de laatste wandeldag, bij ons in de grote vierkante tent, op het grasveld! Je haalt dus gewoon eerst je medaille op bij de kraam van je school en komt naar ons toe om te ruilen. Makkelijk, toch?

Deel dit nieuwsbericht: