2 extra wandeldagen Avond4Daagse 2019

Volgens het reglement van de Noord-Hollandse Wandelbond moeten de dagen ingehaald worden. We zijn door de wandelbond op de vingers getikt omdat we de gemiste wandeldagen uit 2018 nog steeds niet hebben ingehaald. Daarom lopen we dit jaar niet 4, maar 6 dagen. Alternatief was dat we de medailles van de kinderen moesten innemen, maar dat vonden we geen optie.

Daarnaast hebben we van veel ouders en kinderen klachten gekregen over het missen van de twee dagen in 2018 en de betaalde deelnemersbijdrage. Iedereen had betaald voor 4 dagen wandelen, maar kon uiteindelijk maar 2 dagen wandelen. Zo komen we als organisatie ook deze groep tegemoet.

De optie om de gemiste kilometers uit 2018 in te halen door extra kilometers aan de dagelijkse routes toe te voegen is ook overwogen. In verband met bedtijd is niet voor deze optie gekozen. Om iedereen hetzelfde aantal dagen te laten lopen is er voor gekozen om kinderen die in 2018 niet hebben gelopen, ook 6 avonden te laten wandelen. Gedeelde smart is immers halve smart. 

De inschrijving voor deze eenmalige Avond6Daagse is geopend! Zie aanmelden op deze website. 

IJburgTV doet hier ook verslag over.

Deel dit nieuwsbericht: