Help jij mee? Organisatietalenten Avond4daagse IJburg gezocht!

Het bestuur van de Avond4daagse IJburg is op zoek naar organisatietalent. Na vele jaren een fantastisch evenement georganiseerd te hebben, willen drie leden van de organisatiecommissie nu het stokje overdragen aan een nieuwe generatie. Om een 10e editie te kunnen organiseren, zijn er dus minimaal drie vrijwilligers nodig die voor de wandelaars (dit jaar zo’n 1600 kinderen excl. begeleiding) een prachtige avond4daagse willen organiseren. Alle ervaringen van de afgelopen 9 edities zijn goed gedocumenteerd waardoor er al een uitgebreid draaiboek klaar ligt.

Waar moet je aan denken bij de organisatie?
– een keuze uit verschillende taken: bijvoorbeeld communicatie, sponsoring, het regelen en inplannen van vrijwilligers, regelen van vergunningen, locatie, routes, medailles, bloemen, entertainment, het maken van een nieuw logo en het plaatsen en aanpassen van teksten op onze website, het werven van deelnemers en administratie.

– het bijwonen van vergaderingen en bijeenkomsten: van juni tot februari is dit minimaal maar daarna is de frequentie hoger, ongeveer 1 x per 4 weken.

– veel geregel rondom de vier dagen van het evenement zelf. Eén dag van het evenement ben je verantwoordelijk voor alle vragen die gedurende de dag gesteld worden aan de organisatie. Op de dagen van de vierdaagse zelf ben je ongeveer van 16 – 21 uur beschikbaar op locatie. Een avondje niet kunnen, is over het algemeen geen probleem.

Ben jij een betrokken buurtbewoner van IJburg en vind je het leuk en belangrijk dat de IJburgse jeugd jaarlijkse een mooie avond4daagse wandelt? Kom dan helpen bij de organisatie van dit fantastische evenement! Stuur een mail voor meer informatie of een afspraak naar info@avond4daagseijburg.nl.

Deel dit nieuwsbericht: