Wat een Groot Kinderfeest had moeten worden tijdens de 10e editie van de Avond4Daagse van 26 t/m 29 mei op ons mooie IJburg is, als gevolg van de aangescherpte maatregelen die tot 1 juni gelden, geannuleerd!

Dit voorjaar zou de 10e editie van de IJburgse Avond4Daagse plaatsvinden, en we wilden er een mooie jubileumeditie van maken! Na het besluit van de regering zijn we hard op zoek gegaan naar alternatieven, om bijvoorbeeld de avond4daagse te verplaatsen naar het najaar. Maar gezien het vroege tijdstip waarop het ’s avonds donker wordt (eind september wordt het rond 19:15-19:30u. al donker, in tegenstelling tot eind mei rond 21:30-21:45u.) en de krappe beschikbaarheid van onze eigen vrijwilligers achten wij het niet haalbaar om ons wandelevenement te verplaatsen naar het najaar. We lopen hoofdzakelijk door de prachtige, maar onverlichte natuur rondom IJburg, dus we vinden het niet verantwoord om de kinderen in het donker te laten lopen. Ook het eindfeest op vrijdagavond wordt hierdoor een uitdaging.

Met pijn in het hart slaan we een jaar over!

Maar dat doet niks af aan onze ambitie om van de 10e editie van de IJburgse Avond4Daagse, die in het voorjaar van 2021 zal plaatsvinden, een geweldig feest te maken!

We wensen jullie heel veel sterkte in deze bijzondere tijden en we hopen elkaar snel, in goede gezondheid weer te ontmoeten!