Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar besloten weer een Home Edition van de Avond4daagse te organiseren. We leven helaas nog steeds in een onzekere tijd. Het is niet te zeggen wanneer evenementen weer op een verantwoorde manier mogelijk zijn.

In 2020 vond de Home Edition voor het eerst plaats. Maar liefst 60.000 deelnemers in heel Nederland kwamen toen in beweging. Dankzij de ervaringen van vorig jaar, is de opzet in 2021 verbeterd. Zo wordt het voor alle wandelaars nog leuker om mee te doen!

Met de Home Edition kan je je een eigen Avond4daagse lopen. Niet in hele grote groepen tegelijk, maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen, ook overdag of in het weekend kun je op pad!

De inschrijving start in maart 2021, aanmelden kan dan hier! Hier vul je de namen van de deelnemers in. De kosten per deelnemer zijn € 6,50. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app, je kunt kiezen uit 2,5 – 5 – 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis in een leuke goodiebag! Hoe makkelijk is dat?!

We wensen jullie allemaal heel veel wandelplezier met deze Home Edition van de Avond4daagse IJburg!